Post by ribhogandtimpa on Feb 9, 2022 5:54:27 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Geometry Dash Lite ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Geometry Dash Lite IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apkrāptu koda palielināšanas resurss ▞▞▞
▞▞▞ Geometry Dash Lite 2022 version ▞▞▞
Tīrākais sūds!!!
Ļoti briesmīga spēle
Butu labak jau butu par brivu jauna versija
Geometry Dash Lite آرکید ibc
Nez, kāpēc cilvēkiem ir elektrodinamiks.. tas dīvaini, jo man pēdējais atjauninājums bija 2017. gadā, nevis 2019. gads.
Tā ir patiešām laba spēle, nav nekādu kļūmju un tā neaizkavē. Katrā līmenī ir jauns izaicinājums vai šķērslis. Es iesaku šo spēli 100%
Kalibrēšana ir izslēgta. Atšķirībā no tā, ko jūs varētu sagaidīt, pirms katra sitiena jums ir tik nedaudz jāpiesit, jo mūzika nav pareizi saskaņota ar kursiem. Nemaz nerunājot par to, ka dažreiz tas vienkārši nedarbojas, un jūs pieskaraties, nekas nenotiek, un jūs esat spiests sākt visu no jauna. Iestatījumos nav arī paškalibrēšanas rīka, kas padara lietas vēl nomāktas. Dziesmas ir jautras, un tā ir jauka koncepcija, taču tā ir slikti izpildīta.
Android Lietojumprogramma Geometry Dash Lite, Ko Izstrādājusi RobTop Games, Ir Norādīta Kategorijā Arkādes Spēles. Pašreizējā Versija Ir 2.2, Kas Izlaista
Pašā stūlbākā spēlē pasaulē
Arkādes Spēles. Atjaunināt : April 10, 2018. Prasības : Android 4.2+ ... Pocket Coder Lite (InnerCore IDE) APK ... Geometry Dash World APK
Kairina, bet rada atkarību. Pirmais līmenis ir pārāk grūts tādiem iesācējiem kā es. Fakts, ka ikreiz, kad nomirstat, jāsāk no jauna, rada vilšanos, un nekas cits kā mūzika neļauj jums atinstalēt spēli. Piedzīvotās neapmierinātības dēļ (beidzot pirmo līmeni pabeidzu ar 2 zelta monētām, bet trešais man ir mazliet par grūtu), es neieteikšu šo spēli, ja vien nevēlaties apmācīt savu pacietību.
Spēle ir patiešām jautra. Tomēr tas ir pārāk grūti! Visam pēc 3. līmeņa ir milzīga sarežģītības līkne, un jums ir jārīkojas otrādi (vai otrādi) un pastāvīgi jāpārslēdzas no tā. Spēles skaņu celiņš ir lielisks, un es iesaku noklausīties katru dziesmu. Kopumā tā ir lieliska spēle, tikai pārāk grūta! Viss, ko es teikšu, ir, ja jūs pat nevarat pārspēt vienkāršo versiju, pat nedomājiet iegādāties pilno versiju.
Man stungri nervi tad var paspelet un es asmu ticis lidz 8 limenim iesaku spelet
Kā lejupielādēt ģeometrijas domuzīmes pilnu versiju iOS? ... Geometry dash lite free spēļu stils ir unikāls un elegants. Jūs varat iegūt neierobežotus
Tas ir lieliski piemērots ģeometrijas domuzīmes bezmaksas versijai, manuprāt, ja esat iespējojis sava veida līmeņa redaktora "bezmaksas versiju" un dažas lietas redaktorā ir vienkārši bloķētas, jo, lai tās izmantotu, ir nepieciešama pilna versija. Piemēram, kratīšanas palaidējs. Es nezinu, es tikai izspļauju idejas lol.
Šī spēle nav slikta un ne tik laba tajā pašā laikā, jo kāpēc? Es pat nevaru tikt pāri 1 līmenim!! Kad es pieskaros ekrānam, tas pārlec pēc tam, kad pieskāros tam. Tam nav jēgas, bet labi, es tiešām gribēju izmēģināt šo spēli pēc ļoti garas dienas, kad to nespēlēju, bet tomēr. Tik grūti kontrolēt.. (´;ω;`), lūdzu, izlabojiet to, un tad jūs (varbūt) pievērsīsiet manu uzmanību, lai spēlētu šo spēli. (◍•ᴗ•◍)❤
Geometry Dash Lite Arcade hyy
Nu tā aizej gandrīz līmeņa galam un padirs
Šī spēle ir tik jautra. Man tajā visvairāk patīk tas, cik tas kļūst sarežģīts, jo pēc divu gadu spēlēšanas es beidzot pārspēju visus līmeņus.
Geometry Dash Lite Аркады xggj
Šī spēle ir brīnišķīga, līdz šim to spēlēju dažus mēnešus. Es vēl neesmu izturējis līmeņus, bet esmu tajā procesā. Tikai tā, ka spēlē neatrodu nekādas kļūdas, izvairos no negatīviem komentāriem, bet man tiešām teicama spēle.
Šī spēle ir patiešām jautra! Izņemot to, ka ik pēc dažām sekundēm tas sāk aizkavēties, liekot man nomirt un kopumā gūstu šausmīgu pieredzi spēles laikā. Izlabojiet šo, un šī spēle būs daudz labāka, taču pagaidām tā būs zemākas klases spēle, ko izstrādājis zemākas klases izstrādātājs.
Laba spele ,bet isto daļu japerk:(
Coll
Ļoti patīk ti cool nekad nau bijis
Loti vorsa
Šeit ir labāko Android spēļu tops, pamatojoties uz datiem par lejupielādēm ... Četrpadsmitajā vietā Geometry Dash ir megapopulāra bezmaksas
tā ir jautra spēle! Bet ir ļoti daudz reklāmu, un kad ir reklāmas, tas mani izsit, un, kad es praktizēju par 100 procentiem, tas teica 63 procentus Piedod, bet man ir jāpiešķir viena (1) zvaigzne, es nomainīšu to uz pieci (5) zvaigznes, kad esat novērsis manu problēmu. 🙂 Arī es pilnībā iesaku šo spēli! 😊😄😆
Šī spēle ir tik jautra! Es šobrīd pārspēju pilargeist, un tas ir ļoti jautri, man patīk šī spēle! Bet dažreiz papildinājumi ir ļoti kaitinoši. Lūdzu, noņemiet Everyplay opciju, jo tā vienkārši parāda kļūdu, ka programmatūra tika pārtraukta. Es esmu bērns, un šī ir mana iecienītākā spēle, izņemot Minecraft, tikai, lūdzu, veiciet vairāk atjauninājumu. Minecraft ir daudz jautrāks, jo tas tiek atjaunināts divas reizes gadā ar lieliem atjauninājumiem. Jūsu spēle tik ilgi ir atjaunināta tikai divas reizes. Tajā ir tik daudz kļūdu, tāpēc, lūdzu, izlabojiet
Laba spēle, taču piešķirot tai divas zvaigznes, jo tā nav saderīga ar Chromebook datoru (vai vismaz ar manu Chromebook datoru). Tas tiek palaists, un es varu nospiest pogas, bet tas ir tikai tukšs melns ekrāns, kurā nav nekā. Kaut kā nomācoši, godīgi. Lūdzu, izlabojiet šo! <3
Bludiště & More Hádanky rcmg
Šai spēlei ir tās sasodīti kaitinošās reklāmas, jūs zināt, par kurām es runāju, tās reklāmas, kas neļaus jums turpināties, ja "nejauši" neatveru lejupielādei spēli, kas mani neinteresēja savā spēļu veikalā, un kas to pārvērta. spēle atkritumos, reklāmu sagrābšana. Pārlēkšanas funkcija arī nereģistrējās precīzi, kad es to nospiežu, kā rezultātā man atkal un atkal bija jārestartē sasodīts līmenis. Vienīgais iemesls, kāpēc es tai piešķiru divas zvaigznes, ir mūzikas iemesls
Episki forši
Sud
Ļoti ļoti ļoti stūlba spēlē worldā
Labi, nenāciet pie manis, es personīgi domāju, ka šī spēle ir labi izveidota un tā ir jautra. Bet es tam piešķīru 3 zvaigznes, jo tur ir kļūme. Tas liek jums braukt ārkārtīgi lēni, un, kad tas atgriežas normālā ātrumā, tas darbojas ļoti ātri. Tas padara to ļoti grūti, un tas liek man tik ļoti sabrukt. Kad rodas kļūme, pat tad, kad mūzika vairs neiet kopā ar to. Mūzika ir priekšā. Tas notika, kad es veicu vienu no grūtākajiem līmeņiem. Un joprojām notiek.
Iemesls, kāpēc es piešķiru tai divas zvaigznes, jo līmeņi ir labi, ir tikai nobīde, un katru reizi, kad esmu nomiris piecas reizes, es saņemu pielikumu, kas ir apmēram 30 sekundes, un to nevar izlaist, un esmu noguris redzēt, ka idiots nespēj uzrakstiet vārdu "atslēgas"
Superīga un forša spēle
Visu laiku labākā spēle!!!!!!! Es to spēlēju gadiem ilgi, un tas nekad nekļūst garlaicīgi, it īpaši, ja iegūstat pilno versiju. tās naudas vērts
Esmu spēlējis spēli jau iepriekš, bet nez kāpēc mūzika ir šausmīgi nesaskaņota ar līmeni, tik ļoti, ka, mainot līmeni sadaļās, mūzika mainās apmēram 4 sekundes.
Vai kāds no jums atceras neiespējamo spēli? Ziniet to no 2009. gada. Tas ir kā Fortnite un Creative Destruction. Tas to pilnībā nokopēja un pat nemēģināja to padarīt savādāku. Jaunāks un vienīgais, kas to padarīja atšķirīgu, ir tas, ka viņi pievienoja visas šīs ādas un transportlīdzekļus. Bet galveno koncepciju viņi nozaga. Kvadrāts un tapas, treniņu režīms, unikālie līmeņi un mūzika. Bet tāpat kā gadu pēc iznākšanas to spēlēja mazi stulbi 9 gadus veci bērni. Tas nebija forši.
Es saku, ka tas ir 3, jo tas man parāda reklāmu ik pēc 10 sekundēm! Kad es nelecu, tas automātiski lec, liek man nomirt, un man jāsāk no jauna. Pat ja tā ir dusmu spēle, tas ir VEIDS, ka tas ir grūti. Tādēļ cilvēki kliedz, kliedz un sit sienas. Citādi ļoti laba spēle. Labas detaļas, grafika un mūzika.🙂
Cosmo Run ir arkādes spēle ar pastāvīgi mainīgu spēļu pasaules aspektu. Izdzīvo pietiekami ilgi ... Monster Dash APK ... Geometry Dash Lite.
Sssssssssssssuuuuuuuuuuuuufddddddddddddssssdssssssss