Post by ribhogandtimpa on Feb 9, 2022 5:57:35 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Papers Grade Please! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Papers Grade Please! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code nieograniczona liczba punktów ▞▞▞
▞▞▞ Papers Grade Please! 2022 version ▞▞▞
Fajna gra ale coś w niej parkuje
How smart do you think you are? Hopefully you have enough brain power to grade the answers from your students! Kids say the funniest things and it is up to
Fajnie, ale kiedy skończysz klasę 12, to się kończy, więc usuwam skończoną grę. Pewnego dnia och, a przy okazji wszystkich idiotów narzekających na reklamy po prostu wyłącz WiFi jeez
Biorąc pod uwagę zdjęcia promocyjne i tytuł, nazwałbym to po prostu papierami do kosza na zakupy, proszę, ale nie można w to nawet grać. Większość recenzji nazywa to nawet „symulatorem reklamy”, co biorąc pod uwagę fakt, że jest to najniższa wersja niesamowitej gry, która ma dobrą historię i jest faktycznie funkcjonalna. W każdym razie, nie pobieraj tego ognia na śmietnik, jeśli naprawdę potrzebujesz zagrać w coś takiego, po prostu pobierz dokumenty, proszę, że jest znacznie lepszy i faktycznie działa.
Papers Grade Please! Įprastos temos vosv
Gra ma duży potencjał, ale reklamy zacinają się i nie otrzymujesz pieniędzy, za które obejrzałeś reklamę. Czasami utknie na poziomie po prostu dlatego, że reklama się nie ładuje.
Coventry Crossing Community Association - Facebook
1 Słychać Tylko Wibracje Nie Dźwięk 2 Tam Nauczyciel Nie Daje Klapsa Uczniom I 3 Reklamy Więc Więcej Ale Gra Zasługuje Na 1 Gwiazdke I 4 Dalej Tam Jest Jak Coś Tam Mogę Do Płatnego I Mósze Powtarzać Poziomy Ogólnie Jest OK I Gra Po 5 I Pół Dniach I Po 6 I Pół Min I Niecałych 2 Tygodniach Się Znudzi I Coś Co Po Krótkim Czasie Wkońcu Się Znudzi POCO TO POBIERAĆ JAK NIE NAPRAWICIE TO ODINSTALUJE I OPINIA SIĘ NIE ZMIENI Np Naprawicie 5 Gwiazdek I Opinia Zmieniona I Nie Odinstaluje _👉🏼📰🤬🥵 😡.
Podoba mi się ta gra, po prostu nie rozumiem, dlaczego nie zaczyna się od początku do przedszkola i musisz oglądać reklamę na wszystko! może gdyby było mniej reklam, postawiłbym 5 gwiazdek.
Jest spoko, narazie 🔶🔶🔶🔶 bo mam słabszy telefon a za nie długo kupię nowy. Ale naprawdę GORĄCO POLECAM
Papers Grade Please! Įprastos temos vosv
Uwielbiam tę grę, jest super niesamowita, dzięki której możesz robić fajne rzeczy
Za dużo reklam, z których nie mogłem wyjść, pobrałem to na komputer i tam, gdzie reklamy nie mogłem wyjść, więc musiałem wyjść i ponownie załadować grę, więc straciłem wszystkie moje postępy. Mam nadzieję, że to naprawi twoją grę.
Po prostu losowo po prostu zawiesza się znikąd, a zegarek nie działa, nienawidzę tego
Papers Grade Please! ... Gry można pobrać przez telefony Samsung, Huawei, Oppo, Vivo, LG, Xiaomi, Lenovo, ZTE i inne telefony z systemem Android OS.
gra jest super ale jest po innym jenzyku i mlotsze dzieci mają napewno z niom problem
Fajna gra tylko jak był by Polski to by była lepsza a tak o to Polecam👍👍
Crazy Diner: Cooking Game Стратегии mey
Papers Grade Please! Fritidsspill ueh
Podobne: Rekreacyjne. Candy Crush Saga 4. Candy Crush Saga. King. 11/29/2021. 我的汤姆猫 (My Talking Tom) 4. 我的汤姆猫 (My Talking Tom). Outfit7 Limited.
Dobra zabawa póki trwa, ale jest to bardzo krótka gra. Mam nadzieję, że w przyszłości dodadzą więcej.
Dobra gra, ale jest tyle reklam, takich jak reklamy wszędzie, gdzie po prostu żałuję, że nie ma reklam
Reklam, których wszyscy nienawidzimy, ale czy możesz poważnie skrócić czas wyświetlania reklam, to jak trzy sekundy przed każdą reklamą. 😒😟.
Naprawdę podoba mi się ta gra, którą oceniasz dzieci, testujesz i budujesz szkołę za swoje pieniądze w grze 🎮 i pojawia się nowa szkoła, więc przed tą chcę, abyś wypróbował tę grę, jest najlepsza i są tam inne mody jak na studniówkę (Oh, a mod są w grze, zapyta, czy chcesz grać w tk, czy nie
Uwielbiam tę grę, ponieważ możesz uczyć się i otrzymywać pieniądze, więc uwielbiam ją, ale ma trochę za dużo reklam, ale na razie jest w porządku.
Jula Repeć 1234ggfbc gg dhhdgdgdgdgghshbshsbsnsbsbdbsbbdgdbdbdhdgdhdhdhdgdgdgdggdbdhdhdhgdgdg Hroj5ykhkjjghmtmshhmhmngmmnmmnjce Ed
😂😂🤣🤣🤣🤣🤣 Uwielbiam drugą próbę, którą podejmują, abyś pozwolił im wykorzystać swoje dane, gdy im odmówisz. Bezcenny. Nadal możesz grać, ale masz irytujące szare pole „AF” na górze ekranu. Doceń swoją prywatność ludzi i poszukaj informacji. Niektórzy z ich partnerów wiedzą, że sprzedają dane osobowe.
Gra fajna, lecz szybko się nudzi.
Dobrze, ale dodaje
Fajnie jest zbierać papiery, teraz chcesz zostać nauczycielem, kiedy dorosnę?
Zabawne, ale co dwie gry jest dodatek. To mnie trochę wkurza, myślę, że mogą się tam dostać, gdyby nie było zbyt wiele dodanych!
Gra trwa godzinami, a każdy ukończony poziom ma reklamę dla każdego z nich
to jest gra, którą najbardziej lubię w tej grze, że możesz się poruszać
Ta gra jest fajna, ale jest zbyt trudna, gdy zrozumiesz, że nie będzie działać, gdy się pomylisz, tak bardzo, że nie możesz otrzymać zapłaty, to trwa wiecznie, napraw to
To dobra gra, ale ma zbyt wiele reklam i powinna mieć więcej opcji dla nauczycieli i klas, a także powinna mieć możliwość zwalniania uczniów, którzy grożą pozwem, może mieć pięć, gdyby nie było tak wielu reklam, a więcej opcji również mogłoby korzystać z nowych zajęć, takich jak pe i muzyka lub komputery
Najgorsza gra, jaką kiedykolwiek pobrałem. Jest tylko droga do wielu reklam, a gra jest naprawdę wolna. Ogólnie NIE POBIERAJ GRY