Post by ribhogandtimpa on Feb 9, 2022 6:09:53 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Recharge Please! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Recharge Please! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack de monede nelimitat ▞▞▞
▞▞▞ Recharge Please! 2022 version ▞▞▞
Acest joc este atât de uimitor încât este ca și cum ți-ai încărcat propriul telefon doar din anumite motive, nu știu de ce durează doar 5 secunde și apoi este plin până la vârf, nu are niciun sens, dar sunt la nivelul 24 imi place
Este un concept grozav, dar jocul propriu-zis este o capcană publicitară lent și glitchy. Fiecare nivel produce o reclamă.
Sunt prea multe adaosuri. După aproximativ la fiecare 1-2 niveluri, vi se va afișa un plus. Arată doar cât de lacom este atunci dev. Dacă nu vă deranjează să vizionați o mulțime de adaosuri, descărcați acest joc, dacă nu, nu vă deranjați.
🥰🥰🥰
ok, e bun
Recharge Please! Başsındırma fmlm
Jocul este în regulă, totuși sunt prea multe reclame, este cu adevărat enervant în timpul jocului.
We look forward to having another opportunity to show you once again the Oasia experience, where you can truly Refresh, Refuel, and Recharge. Please do not
Misto joc imi pkace. Dau 5 stele
Choosing the right education for your child can be a puzzle, ... We hope that everyone is able to relax, spend time with family and recharge energy…
Îmi place jocul, dar toate nivelurile sunt ușoare, nu au creativitate și după fiecare lucru pe care îl faceți este un adaugare, reîncercați, este un adaos, devine foarte plictisitor și, cu toate adaosurile, vă pierdeți timpul, nu doriți să jucați. Mai mult joc, înțeleg că adăugările sunt pentru că jocul este gratuit, dar asta nu înseamnă că trebuie să apară o adăugare de fiecare dată când faci ceva.
Voarte tare este jocul asta
Este plictisitor și este prea ușor. Nu aș recomanda această aplicație. Dar o idee grozavă. Totuși voi continua să joc jocul.
Bending Spoons angajează iOS Engineer (Remote or Relocate) în ...
Nici măcar nu poți numi asta un joc de puzzle, asta ar implica că există puzzle-uri reale - sau un joc de altfel. Doar trageți și plasați până când nivelul este gata și sunteți bombardat de reclame. Nu te deranja cu acest morman de gunoi absolut. IGNORAȚI CELE CINCI STELE, acestea vor fi scrise de unul dintre cele două conturi: Bots sau Idiots.
Acest joc este uimitor și îmi place, nu a fost acceptat nicio problemă pentru reclame, așa că vă rugăm să rezolvați acea problemă, dar în general ESTE DA DE LA MINE
Recharge Please! Слагалице tefp
Joc bun, dar Wayyyy Prea multe adaosuri. Chiar după FIECARE nivel?
ING HomeBank - AppRecs
Recharge Please! معمایی axpc
Jocul este simplu și direct, nu-l pot reproșa pe baza sa. Ceea ce pot reproșa sunt reclamele după aproape fiecare nivel. Veți petrece mai mult timp așteptând să omiteți anunțul, apoi veți juca jocul. Știu că jocuri ca acesta au nevoie de reclame pentru a face bani, dar asta a fost prea mult.
Jocul și conceptul sunt distractive, dar ANUNȚURI, ANUNȚURI ȘI MAI MULTE ANUNȚURI! Vă rugăm să reduceți reclamele. Strica toata experienta.
Urat
E COOL BRO!
Este un joc distractiv, dar cablurile merg peste tot, vă rog să-l reparați!!!
Nu ar trebui să mă uit la reclame după fiecare nivel, înțeleg că așa fac jocurile venituri, dar nu. Nici măcar nu vreau să mă uit la reclamă pentru a obține mai multe monede, dar chiar și atunci când iau doar suma mai mică, tot trebuie să urmăresc un reclam. Este enervant, te rog încetează.
Bun joc. Eh. Și atâtea reclame! Există un plus după fiecare nivel! I-aș da cinci stele dacă nu ar fi atâtea reclame.
Am petrecut mai mult timp uitându-mă la avdertisements decât jucând jocul propriu-zis. Fiecare nivel are aproximativ 3 secunde, iar reclamele au 20-60 de secunde și sunt redate la fiecare 2 nivele. A fost greu să te relaxezi și să joci jocul simplu din cauza atâtor reclame. Apoi, există vizionarea mai multor reclame pentru a debloca mai multe funcții în joc... Există doar reclame peste tot!
Wow, acest joc este grozav. Îmi place să-l dau de cinci stele
Nu pot să Trac de nivel 12!
Cu ajutorul aplica iei mobile pute i seta nivelul de aspirare silen ios, normal i înalt. ... Eroarea 19: Low battery, please recharge.
Recharge Please! 2.3.0 Download APK Android | Aptoide
Favorites - YouTube
Ninja Tobu Aksyon wfvm
I Lovit I s-o AAA
Este oarecum satisfăcător când termini un nivel, dar vizionarea forțată a reclamelor face ca jocul să fie cu adevărat plictisitor.
Jocul e fain dar nu e stralucit
Joc mic distractiv, dar atât de multe reclame după fiecare nivel
Terminat
Foarte plictisitor la fiecare nivel, nu există nicio provocare, iar jocul devine repetitiv și plictisitor după un timp, nu descărcați pierderea de timp
Distractiv, dar sunt prea multe reclame, există o reclamă la fiecare 2 niveluri și este chiar enervant :/
Chrhf
Primele niveluri sunt fără reclame, dar după nivelul 6 sau cam asa ceva este un anunț după fiecare nivel de 5 secunde. Pleacă de aici cu gunoiul acela lacom.
Acest joc este atât de ușor încât sunt deja la bord și voi găsi un alt joc care are de fapt mai multe.
Nu mi-a plăcut acest joc în principal pentru că adaosurile au fost îngrămădite unele peste altele după aproape fiecare nivel și am ajuns doar la nivelul 7 și am renunțat, nu a fost foarte distractiv din cauza reclamelor
chifla