Post by ribhogandtimpa on Feb 9, 2022 6:13:04 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Animal Warfare ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Animal Warfare IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koodid rikuvad kõiki ▞▞▞
▞▞▞ Animal Warfare 2022 version ▞▞▞
Korralik liitmängu idee. Loomade liikumisviis ja "ringis tantsimine" piirab aga nende rünnakuid. Uue looma ostmise hind tõuseb liiga kiiresti. Ja ka liiga palju loomavalikuid. Uute loomadega on vähem võimalusi varasemate loomade täiustamiseks, et luua tugevam meeskond. Lihtsalt minu arvamus teiste merge/battle tüüpi mängude mängimisest.
Ma armastan neid mänge nii väga, et isegi kui kaotate, annavad nad teile ikkagi münte ja mulle meeldib uusi loomi koguda, proovige seda mängu, te ei kahetse seda
Enamasti tasuta, mis on teie teiste mängudega võrreldes suurepärane. Palun lisage rohkem loomi ja tehke need sellest maailmast välja!
Mulle meeldiks anda sellele mängule 4 või 5 tärni, kuid peaaegu alati, kui proovin reklaami vaadata, kui see tõrgeteta läheb, olen mängust täielikult lahkunud ja ma ei anna seda, mida ma reklaami vaatamisega üritasin saada. Ma arvan, et selles mängus on reklaamidel suur osa müntide hankimise, varakult laeka avamise või lisaülesannete tegemisel.
See oli lõbus, kuid see on liiga lihtne, sa ei saa kaotada, kui proovite. Mehaanika pole läbimõeldud, peaaegu kõik teeb seda nii, et saate vaadata reklaami, et saada seda kolm korda, kuid peate pärast iga proovimist reklaami vaatama. Vajab rohkem tööd.
Jah, see mäng pole tõesti midagi. Siiani klõpsate nuppudel ja vaatate halvasti animeeritud loomi, mille üle teil pole kontrolli üles-alla hüppamise üle. Ma arvan, et nad võitlevad. Enamasti vaatate reklaame. Ma ei suuda uskuda, et nad lihtsalt palusid mul seda hinnata! Kui mul palutakse seda juba hinnata, tähendab see, et selles pole midagi muud.
See on okei. Ma leian, et see on nauditav. Kuid reklaamide vaatamiseks on palju võimalusi, kuigi teid ei sunnita, kuid see tõrkub sageli välja, jookseb kokku ja ei anna reklaamivaatamise tasu. Ka reitingut paisutavad metsikult võltsarvustused.
See oli lõbus, kuni jõudsin mõne tunni pärast 50. tasemele. Seejärel olete pärast iga 10-sekundilist võitlust SUNNITUD vaatama täielikku reklaami, enne kui teile antakse võimalus vaadata TEIST reklaami, et kolmekordistada kümnesekundilise kihlumise pealt teenitud valuuta summa. Pidage meeles, et kui te reklaame vabatahtlikult ei vaata, jääte kiiresti kõrgemale ja ei suuda edasi liikuda.
See oli siiani suurepärane mäng... 1. Ma ei saa bossi lahinguid mängida, seal on kirjas Ootamatu viga. 2. Kõik mu loomad on valged... 3. Seal on kirjas, et vaenlasi on rohkem kui tegelikult, palun paranda need vead.
Loomasõda ka päris korralik mäng. Siiani pole mul strateegiat. Graafika: 4/10 Mängu käik: 8/10 juhtnupud 10/10
Ma ei saa tegelikult kõiki igapäevaseid ülesandeid täita, kuna reklaamid ei tööta ja mängu jookseb kokku ning üks ülesannetest on vaadata kahte reklaami. Ümberringi lõpus olev reklaam ei lähe arvesse ja poes olevad müntide reklaamid ei tööta.
Suurepärane rakendus, ma pidin selle peale 2 dollarit kulutama kohe pärast selle ostmist, sest Llama oli 50 protsenti soodsam ja ma pidin pakkidele kulutama ainult 2 dollarit 3 asemel, kas ma pidin seda tegema, nii et jah 🙃
Mad GunZ shooting games online Jangovar rouh
Ma arvan, et see on väga hea mäng, kus on loomad, keda ühendad, saad kaartidest ja kastidest rohkem loomi, seal on ülemused ja elupuu
Animal Warfare Strateške igre yae
see suuuuuuuuuuuuucks redigeeri: tänan vastamast, probleem on liitmismäng ja reklaamid ütlesid, et see on võitnud meeskonnamäng, mida peate reklaamide muutmiseks
Hea mäng, graafika on hea ja see on väga sõltuvust tekitav. Aga ma soovin, et saaksite vaadata spordisaalide reklaame nagu münte.
Jätsime arvustuse ja see eemaldati, nii et see mäng on seotud reklaamidega ja te ei mängi tegelikult ainult siis, kui pidasite reklaamide mängimist mängimiseks 😂😂 see sunnib teid isegi mängude vahel reklaami vaatama!! Ärge tülitage!
Pealetükkivad reklaamid on suurepärane viis mängijabaasi kaotamiseks, mida juhtub kogu aeg suuremate mängudega. Praegu on see üks reklaam iga kolme võitluse järel, peaks teie kutt kahekordistama ühe reklaami iga kuue võitluse järel, et see poleks nii pealetükkiv ja aeglustaks mängu sel viisil tõenäoliselt vaatab reklaame, et nende müntide arv kahekordistub sagedamini ja neil on siiski mõned reklaamid, seega on neil reklaamide rämpspostitusest rohkem kasu. Väga halb mõte
väga lõbus mängida, kuid desinstallitud, sest reklaamid ilmuvad lahingu alguses ja katavad nupud, mis on mängimise jätkamiseks liiga masendav.
See on lõbus mäng, kuid seal on testreklaam ja see blokeerib alumise ekraani ja ma ei saa praegu midagi teha
Omg suurepärane mäng, mulle meeldib, kuidas reklaame pole ja pakid on nii odavad allalaadimiseks, palun te ei kahetse
Ma armastan seda mängu väga, sest sulle võib meeldida teiste loomadega võitlemine, see on nagu lihtne, sest ma saan raha väga kiiresti kätte, kõigepealt saan natuke raha, siis saan rohkem raha ja siis meeldib mulle rohkem loomi osta, mõnikord saavad nad samu loomi aga kui mul on sama loom, siis tulin nagu ma lihtsalt ei tea, et sulle võib meeldida
See mäng on korras, ma saan asjast aru, kuid selle tee on lihtne ja reklaamid on kohutavad. Soovitan seda ainult siis, kui teil on väga igav.
Seda mängu on lõbus mängida, kuid mõne aja pärast hakkavad nad tõesti suurendama seda, kui palju reklaame näete. Ma saan aru, et nad vajavad reklaame, kui mäng on tasuta, kuid videoreklaam iga 2-3 mängu järel on natuke palju. Mäng ei ole piisavalt lõbus, et ma tahaksin tegeleda reklaamide sagedusega. Ma isegi ei usu, et on võimalik reklaame peatada selle põhjal, mida ma tean? Mul poleks mängu ostmise vastu midagi, kui see tähendaks reklaamidest vabanemist
See tundus nagu hingetu raha röövimine, mis röövib lapsi nende parenysi telefonidega. Sellele viitas ka õpetuse ja põhimenüü ööklubi puudumine. Tagasi-nupu puudumine poe vahekaardil oli aga lihtsalt kohutav. See on tegelikult lõbus väike kontseptsioon. Mäng, mitte täiesti hea rakenduse rikkumine 10-dollarise ostuga.
Ma armastan seda mängu lihtsalt selles, et iga kord, kui saan lisa, ei saa ma sealt välja ja see on tüütu, sest pean mängust välja minema ja ootama, et uuesti sisse saada.
Reklaamid ei anna teile lubatud münte sõna otseses mõttes 50% ajast ja peate vaatama teist, et saada münte, mida oleksite pidanud esimesele saama. See tuleb parandada!
Fantastiline idee, oli esimene tund lõbus. Mäng on kahjuks lihtsalt lõputu tasemega, ilma tõelise saavutuse või edenemiseta. Ainult 1 asi, millele raha kulutada, strateegiat pole
Siiani on kõik hästi, ainsad reklaamid on seni, kui soovite oma võitu kahekordistada, muidu on see päris hea!
Reklaamidega on mõned probleemid. Näiteks vibukütt ei saa välja lülitada. Ka reklaamid on põhjustanud minu mängu krahhi, mis on üsna tüütu. Peale selle on mäng lõbus. Kuid ma arvan, et peaksite lisama liivakasti ja/või võimaluse liikuda tagasi tasemele nii, et nende jaoks on vähem või üldse mitte sularaha, sest ma tahaks näha kaelkirjakut vs 100 kana või proovida oma jõudu sellega, mis varem oli raske. Igatahes on need vaid minu mõtted, aga ma arvan, et need oleksid suurepärased.
See on hea. Mulle meeldib see. pean reklaame vaatama, kui tahad kiiresti lvl üles tõusta, aga sa ei pea seda tegema.
Idee on ok, kuid tundub väga lihtne, kuid igav hetkel, kui võidad igal tasemel, isegi bossivõitlused ei tundu nii keerulised, kuigi loomade kogumine ja kalliskivide kasutamine on mõnel juhul odav. Loomade ühendamine võtab aega igaviku ja mängu valuuta on liidetavate loomade ostmisel lihtsalt naeruväärselt kallis, isegi madala tähega loom võib ühe vooru jooksul võita hulga vaenlasi. See on endiselt hea ajakulu, kuid see on nii lihtne, et see on mõttetu.
Annan sellele 4 tärni, sest iga kord, kui ma pärast 2 või 5 minutit mängin, ütleb see, et mäng on lõpetatud, kuid mulle meeldib see ikkagi nii väga
Sellised mängud on kõige likwly p2w või rahanäljased, võite kulutada 5 dollarit millegi peale, mille hankimiseks kulub päev, väga rahanäljas, ma ütleksin, et see on suurepärane, kuid reklaamid on hullud, igal tasemel saate reklaami. Tahaksin lihtsalt vähem reklaame ja mitte rohkem p2w-kaupu, mida saate tasuta saada.
See võiks olla parem, ainus viis edasipääsuks on koguda reklaamidest münte... nii palju reklaame.
Mäng on lõbus, lihtsalt lisage erinevaid tegelasi ja lisage ka erinevaid võimeid, mõned tegelased on legendaarsed, kuid on nõrgemad kui eepilised, kuna neil pole võimeid
Noh, oleks tore, kui saaksin mängida viis minutit ilma reklaamideta, saan tasuta mänge, mis sõltuvad lisadest, kuid pärast iga laine on tüütu
See mäng on nii lõbus ja kui teile reklaamid nii väga ei meeldi, võite lihtsalt oma wifi välja lülitada. SEE MÄNG ON NII SÕLTUVUS, et see on nii lõbus. 🦁
Mäng on kõrge kvaliteediga ja me võime teenida nii palju münte! Üks müntide teenimise viise on võitmine, tappes teisi loomi ja ma naudin seda! Mitte vägivald Ma arvan, et see on mõeldud 2+ jaoks, tänan teid selle rakenduse loomise eest, see rahuldab mind väga!
Soovin, et kaartide saamine oleks veidi lihtsam, kuna see mäng tundub üsna aeglane. See on tõesti ilus ja suurepärane ajaveetja!
Alguses oli mul lõbus, kuid see on tõesti lihtne, sa ei tee tegelikult midagi. Mul oli paar looma, keda tahtsin kombineerida, nii et klõpsasin nupul "Ühenda kõik", arvates, et see on kiire ja lihtne viis nende liitmiseks. Siis olid kõik loomad peale 2 kadunud... nii et ma lihtsalt arvan, et mul võis olla halb kogemus, muidu on see päris lõbus.
Animal Warfare Strategi zbg
fantastiline mäng, kuid selle heaks saamiseks kulub natuke aega, muidu hämmastav mäng.
Ja veel üks ahne arendaja. LÕPETAKE ENDA MÄNGUdesse SUNNIREKLAAMIDE LAIDAMINE! Ma nautisin seda. Vaatasin ka lisakulla reklaame. 1 tärn ja desinstallitud. Tubli töö.
Odav sõjakunsti äravõtmine: leegionid. Sama mängustiil vähemate funktsioonidega. EDIT postituse arendaja vastust: ei, te ei vääri 5 tärni hinnangut. Mängu kontseptsiooni varastamine on üks asi, kuid peale selle keeldute lisamast uusi ideid või mängumehaanikat. Püüate jultunult rebida mõne teise mängu mängustiili, muutmata midagi peale üksuse graafika. Te olete laisad ega vääri edu.
Lõbus mäng, kuid see kukub mõne aja pärast ära. Kindlasti pooleliolev mäng. Pärast seda, kui hakkate rohkem loomi avama, pole palju raskusi ja pärast on lihtsalt jahvatamine. Rääkimata sellest, et kõik loomad pole isegi valmis ja mäng jookseb pärast reklaamide vaatamist mõnikord kokku. Tahaksin, et see mäng oleks täielikult lõpetatud, kuid see pole praeguses olekus
Olgu, kui ma sellele mängule läksin, oli see naljakas, sest mul oli ainult üks loom ja ma vihkasin seda, aga ma käisin 15 korda ja ta ei lasknud mul enam võita ja ta ütles mulle, et sellel on palju reklaame, mida ma ei ole. valetas siis see viskas mind mängust 1 minutiga välja, nii et ma vihkan seda mängu Mu vend mängis seda ja ta tegi kõike, aga ma ei armasta mu poiss-sõber ei armasta mind ja ainult mu venda