Post by ribhogandtimpa on Feb 9, 2022 6:25:32 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ UNO!™ ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ UNO!™ IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ обманює більше ресурсів ▞▞▞
▞▞▞ UNO!™ 2022 version ▞▞▞
Сподобалось... Все добре, потім написано завантажити нову версію... Я спробував. Тепер я навіть не можу ввійти в гру.
UNO!™ ბანქო ynxh
Часто не працює і гра сама по собі викидає карти
Я люблю цю гру. Граю щодня годинами! Залежний! Я просто хотів би, щоб було занадто розділено гравців, які грають, щоб виграти, і тих, хто намагається навмисне змусити вас програти. Я витрачаю реальні гроші на гру, тому це погіршується. Також я не можу виграти Гран-прі 2 рази, тому я не зміг перейти на наступний рівень
Race.io Motorsport epb
Я просто хотів пограти в Uno на своєму телефоні, але ця програма так переповнена мікротранзакціями, які намагаються змусити вас купувати непотрібні в іграх речі, і вимагають монет, щоб насправді грати в гру. Проблема в тому, що коли ви закінчите, вам доведеться або купувати більше, або чекати до наступного дня, перш ніж ви зможете знову грати. У будь-якому випадку я б нікому не рекомендував цю програму, якщо ви просто не хочете витрачати час і гроші.
гра не загружается! 😞😞😞😞😞😞😞😞
топ ігра
UNO!™ Kort dus
Велика затримка, яка в матчі з розрахуванням часу означає програвання ходу або матчу. У цій грі іноді враховується остання карта, а в інших випадках — ні, що може призвести до виграшу або програшу. До багатьох збоїв, які потрібно виправити. Виберіть інший додаток для розваг.
Це добре, але має бути можливість вимкнути голоси. Це дратує надзвичайно швидко. Редагувати: я також забув згадати щось інше. У середньому реальний матч Uno триває близько 10 хвилин. Зменшення обмеження часу до 3 хвилин впливає на якість гри.
Wild card 4+. Треба все виправити. Це могло б сказати: "Як ви думаєте, чи мають ВОНИ (команда) певний колір?" І ви кинете виклик і програєте. Але команда матиме колір у колоді. Потрібна фіксація
Мені подобається ця гра 😍 це якраз для цього століття 😁 де ти повинен докласти всіх зусиль🤔🤫🤭
Я люблю цю програму і з задоволенням граю в неї вночі. У мене є пропозиція: зробити гру доступною для людей без Wi-Fi. Крім того, мені не подобається час, який дається на розміщення картки. Це викликає проблему тролінгу. Загалом хороша гра, продовжуйте в тому ж таки!
Плата за гру. Після того, як у вас закінчаться монети, ви повинні купити більше, щоб продовжити гру. Немає «безкоштовного» режиму гри. Хоча це весело, поки це триває, капіталістична стратегія кожної мобільної гри сьогодні залишає кислий присмак у роті. Просто дозволь мені пограти. Я заплачу, якщо вважаю, що воно того варте. Крім того, ця версія Uno жахливо перекручує правила. По-перше, не можна стрибати. Ви не можете грати дві червоні 1 одночасно. Найгірше, ви можете покласти +4 на +2. Хто придумав це правило? Звільніть їх.
Він не завантажується
Це сфальсифіковано. Він налаштований так, щоб ви втратили всі свої монети. Я видаляю його. Якщо ви правильно вгадаєте колір на руці вашого суперника, гра все одно змушує вас брати карти. Занадто багато випадків, коли гра в пінбол, у якій ви переглядаєте відео, щоб отримати призи (монети, діаманти тощо), не працює. Відео не відтворюватиметься; таким чином, ви не можете виграти монети, діаманти чи інші призи.
Змусити мене видалити/перевстановити гру, щоб оновити гру, неприпустимо... стер мій VIP-статус і стер мою статистику, щоб спробувати отримати від мене гроші. НІ, до побачення.
Я вже деякий час встановив цю гру на телефоні. І, як і всі ігри, у них є недоліки, але мені це подобається. Мене це на деякий час розважає, а для тих, хто каже, що вони ніколи не перемагають, я не знаю, як це можливо, оскільки я мав серію з 9 перемог. Ви можете виграти, просто зіграйте правильні карти.
крута гра, але додайте, щоб можна було загружати свої фото, а не лише вибирати з аватара
UNO!™ ბანქო ynxh
Класна гра, особливо коли в тебе вдома є карти а з тобою ніхто не грати не хосе😾
Мені подобається сама гра, але система монет несправна. Я також помітив, що під час короткої гри карти блокуються, що робить неможливим грати. Крім того, я помітив, що ви отримуєте набагато менше, коли ви виграєте, ніж коли ви програєте. Насправді я отримав подібні бали і зауважив, що цифри відрізняються і сильно відрізняються. Гра Уно покладається на величезну різниці вміння, а також удачі. Налаштування повністю налаштовано на користувачів, а сума, яку віддають, неважлива.
Гра в порядку, ліміт часу на ігри занадто короткий, тому що в останні секунди гри люди чекають стільки, скільки можуть, щоб ніхто не спробував позбутися стільки карт, скільки зможе. Також я завантажив цю гру два дні тому, і я повністю підключений до Інтернету, але я намагаюся завантажити гру, і вона каже спробувати повторно підключитися або вийти з гри, я видалив і перевстановив гру, і вона продовжує з'являтися повідомлення, тому я більше не можу грати. Будь ласка, виправте цю проблему.
Це добре, і це чудова ідея від mattel, але я відчуваю, що деякі речі можуть змінити гру дуже повільно, і я ніколи не можу грати, якби я міг повністю грати в гру, це, ймовірно, було б 5 з 5
Дуже не рекомендую цю гру! Коефіцієнти в жодному разі не є справедливими, і гра обманює вас із монетами. Скажімо, ви граєте в гру 8x і ви програєте, але маєте лише 12 очок до кінця, гра займає 600 монет, тоді як ви повинні втратити лише 96 монети. Я люблю ненавидіти цю гру
UNO!™ ბანქო ynxh
Гра повністю заточена під вливку бабла, до того ще кішити рекламою, дане уно не рекомендую
Мені подобається грати з іншими людьми, але мені не подобається, наскільки короткий ліміт часу на вибір карти для гри, або те, що час гри становить лише 3 хвилини, я думаю, що вони можуть збільшити час гри або видалити час гри. з того, що я грав, вам не дозволено створювати власне ім’я користувача, яке я не бачу як справжню проблему, але я вважав, що це слід розглянути. інакше це хороший додаток і має багато хороших якостей, які роблять його веселим.
Гра приємна і весела, але буде веселіше, якщо гравці зможуть спілкуватися з друзями, над якими ви повинні попрацювати, щоб було цікавіше
Це не приємно. Смішна система винагород. Ви можете виграти 600 і програти 6000 в однакових налаштуваннях множника. Не кажучи вже про те, що за кожну гру стягується плата за кімнату, що ускладнює накопичення монет на вашому рахунку. Чесно кажучи, це найгірший ігровий досвід, який у мене був.
По результату гри у мене та в суперника -2 очки, вона займає 2 місце я 3 і з мена знімаються монети. Це за що? Скрін маю!
Монетна система настільки погана, монети, які вони дають вам у нагороду, такі мізерні, і не важливо, що гра не весела, це просто неприємно грати в цілому. Я його видалив. Це також БЕЗУМНІСТЬ, як хтось не дзвонить в UNO, я спамую їх ім'я, а потім вони називають це. Гра сміття, десинхронізація жахлива. Як зробити мобільну карткову гру поганою?
Багато реклами. Окуляри дійсно повинні обгортатися, а не відкидати щось, що перевищує те, що необхідно для отримання наступної зірки.
Реклами багато
Раніше гра була набагато кращою. Зараз це занадто передбачувано. Особливо, коли грають AI-боти.
Скучно
Подивіться
Весела гра, але щоразу, коли я програю, мене знищують. Я можу мати 1200 монет і бути в грі 2 на 2, де я ставлю 200 монет. Якщо я програю, то, здається, втрачу близько 850 монет. Якщо я виграю, я отримаю близько 76 монет. Це не те, як повинні працювати ставки, або їм потрібно чіткіше знати, як працює їхня система. Ставки змушують мене думати про видалення гри.
Я клацаю, щоб грати в гру. Гра відкривається і завантажується з повідомленням про помилку, яка повідомляє мені завантажити останнє оновлення або вийти. Я натискаю, щоб завантажити. Моя гра тимчасово закривається і відкривається Google Play. Мої варіанти: видалити або відтворити. Я натискаю грати. Гра відкривається з такою ж помилкою. Каже мені завантажити останнє оновлення. Тепер важливо, що я роблю. Я навіть видалив і перевстановив. Мені дуже сподобалася гра до того, як це сталося.
Для цього не потрібен таймер, а з графікою та правилами було б краще, якщо просто шукати просту гру Uno.
Дуже захоплююча гра! Як тільки ви його почнете, ви вже не зможете зупинитися.
Я знаю, коли кидається карта плюс чотири, і я правильно відповідаю на запитання, це все одно дає мені картку. Уф так дратує. Я також відчуваю, що це створено для того, щоб втратити, щоб витрачати гроші. Я думаю, що має бути більш чітке вказівка щодо того, як виконати деякі завдання навіть після того, як колись граєш у gor, і все ще не знаєш, що таке або як досягти певних речей. Це було жахливо з тих пір, як вихід на глобальний ринок, деякі з цих людей не мають уявлення про правила, приносять великі втрати. буде 5 ⭐
З моменту останнього оновлення кожного разу, коли я кидаю виклик +4 і вибираю правильно (вони вибрали жовтий колір, а їхня остання картка була жовтою), це все ще виглядає як промах, як плюс 6 для мене?? Через це я втратив понад 20 тисяч монет за кілька днів. Також було збій, коли багато людей грають у відкидання всіх і під час раундів всесвіту uno. Це оновлення майже зіпсує гру своїми помилками
UNO!™ ბანქო ynxh
Гра весела. Однак потребує додаткових налаштувань. Особисто, коли ви даєте друзям монети, їх має бути більше 10. Я б сказав, що змініть це принаймні на 20. Занадто багато разів ви всі не можете грати, тому що немає монет для гри. Інша зміна полягала в тому, щоб зменшити необхідну суму для гри в деякі матчі, особливо в не-дикі ігри.
Гра лагает
мені пише ПОВІДОМЛЕННЯ
Мило, весело, легко грати. Напевно, одна з моїх улюблених програм, і мені ніколи не доводилося витрачати реальні гроші, щоб грати або просуватися.
Саша
Чому коли я програю мені знімає 1000, а коли виграю лише 200 wtf
Це класна гра, раджу всім дуже в її грі
Ігри надто короткі, і «гравці» весело проводять час, використовуючи всі свої 4 карти. Зазвичай зациклюються на 2 кольорах. Дуже дратівливі емоції, які «гравці» використовують кожен можливий момент (хоча є обмеження у часі). Це не те, чого я хочу в класичній грі UNO. Це NONO.